Vendéglátás

Búcsúztassa el szerettét a Duna méltóságával

Hajós búcsúztatás – vendéglátás

A halotti tor megszervezése sokak számára jelentős szervezési és anyagi terhet jelent, ebben igyekszünk a segítségére lenni. A hajós búcsúztatás során az urna vízbe helyezését követően a vendégek a felső fedélzetről már úgy tudnak visszatérni a hajó belső fedélzetésre, hogy ott terített asztal és büfé várja őket.

Az anyagi lehetőségehez mérten tud választani a melegételek és a teljeskörű halotti tor vagy az egyszerűbb, hidegtálas megoldások közül.

Bármelyik vendéglátási formát is választja, személyzetünk nagy gondossággal figyel oda minden kérésére, így a hajós temetés során Önnek nem kell a szervezési feladatokkal foglalkozni.


Hajós búcsúztatás – menüsor javaslatok

 

  • B1 csomag
    Aprósütemény (sós, édes) + 1 választható ital / fő: 1000 Ft + áfa / fő
  • B2 csomag
    Szendvics, aprósütemény, 1 ital/fő: 1600 Ft + áfa / fő
    (2db szendvics/fő: sonkás, szalámis, sajtos; sós és édes aprósütemények; 1 választható ital)
  • B3 csomag
    Svédasztalos fogadás: 3300 Ft + áfa / fő
    Hideg előételek (kaszinótojás, sonkatekercs, magyaros hidegtál)
    Meleg ételek (töltött káposzta tekercsek, stefánia vagdalt)
    Saláta (kukoricasaláta, majonézes burgonya, franciasaláta, savanyúság)
    Friss házikenyér
    Desszert (édes aprósütemény)
    1 választható ital