Vendéglátás
Búcsúztassa el szerettét a Duna méltóságávalHajós búcsúztatás – vendéglátás
A halotti tor megszervezése sokak számára jelentős szervezési és anyagi terhet jelent, ebben igyekszünk a segítségére lenni. A hajós búcsúztatás során az urna vízbe helyezését követően a vendégek a felső fedélzetről már úgy tudnak visszatérni a hajó belső fedélzetésre, hogy ott terített asztal és büfé várja őket.
Az anyagi lehetőségehez mérten tud választani a melegételek és a teljeskörű halotti tor vagy az egyszerűbb, hidegtálas megoldások közül.
Bármelyik vendéglátási formát is választja, személyzetünk nagy gondossággal figyel oda minden kérésére, így a hajós temetés során Önnek nem kell a szervezési feladatokkal foglalkozni.
Hajós búcsúztatás – menüsor javaslatok
- B1 csomag
Aprósütemény (sós, édes) + 1 választható ital / fő: 1000 Ft + áfa / fő
- B2 csomag
Szendvics, aprósütemény, 1 ital/fő: 1600 Ft + áfa / fő
(2db szendvics/fő: sonkás, szalámis, sajtos; sós és édes aprósütemények; 1 választható ital)
- B3 csomag
Svédasztalos fogadás: 3300 Ft + áfa / fő
Hideg előételek (kaszinótojás, sonkatekercs, magyaros hidegtál)
Meleg ételek (töltött káposzta tekercsek, stefánia vagdalt)
Saláta (kukoricasaláta, majonézes burgonya, franciasaláta, savanyúság)
Friss házikenyér
Desszert (édes aprósütemény)
1 választható ital
